PRIJZEN

Inbegrepen:

  • verbruik hout in de wintermaanden
  • energie- en waterverbruik
  • keukendoek, vaatdoek, afwas- en wasproduct
  • bedlinnen en badhanddoeken
  • keukenrol, doucheproducten, make-up watjes, toiletpapier, koffiefilters, koffiepads, thee, kruiden
  • eindschoonmaak (€ 50,00)

 

 

Een waarborg van € 300,00 dient binnen een week na boeking voldaan te zijn, het restbedrag 30 dagen voor aankomst. Indien de woning netjes en zonder schade wordt achtergelaten, ontvangt u de waarborg binnen de week volledig terug via bankoverschrijving (bij een overschrijving naar een niet-europese bankrekening, vallen de bankkosten ten laste van de gast).

 

Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst houden wij 50% van de totale som in. Bij annulatie binnen de week voor aankomst houden wij 100% van de totale som in.

 

Huisdieren en roken zijn niet toegelaten. Bij een vermoeden van roken in de woning, behoudt Wuytershoef het recht de waarborg in te houden. Wuytershoef is enkel toegelaten voor vrijetijdsverblijf.

 

Prijzen voor 6 personen vanaf € 168/nacht. Inchecken vanaf 14u30, uitchecken ten laatste om 10u30.


Zoeken jullie een verblijf voor een grotere groep? Wij werken samen met een andere vakantiewoning in de buurt. Vraag er zeker naar!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Q.     Wij willen graag onze kleding wassen vooraleer we naar huis gaan. Kan dit?


Dat kan! Voor degenen die dit wensen, staat een wasmachine, droogkast en strijkgerief ter beschikking in een aparte ruimte.Q.     Wij zijn fietsers in hart en nieren en willen graag komen logeren. Welke faciliteiten voorzien jullie voor ons materiaal?


Wij hebben een ruimte in de woning die afgesloten kan worden en die voorzien is van een bredere deur om de fietsen gemakkelijk binnen te plaatsen. Hier is het eveneens mogelijk om electrische fietsen op te laden. Er is eveneens de mogelijkheid om bijvoorbeeld mountainbikes schoon te spuiten. Wuytershoef is door haar ligging de perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fietstochten, zowel in de bossen als op het fietsroutenetwerk.Q.     Wij zijn niet meer zo goed te been. Dienen wij trappen te doen?


Om de woning te betreden is er enkel een opstapje. Binnen zijn alle nodige ruimtes echter op de benedenverdieping: slaapkamer met dubbel bed, badkamer, apart toilet, keuken en leefruimte. Ook in de tuin zijn geen trapjes. Op het verdiep bevinden zich nog 2 slaapkamers.Q.     Wij zijn een jong gezin met 2 kinderen maar zien een beetje op tegen de hele verhuis. Wat voorzien jullie voor de kids?


De slaapkamer voor de kinderen bevindt zich op het eerste verdiep en is voorzien van 2 enkel bedden. Deze ruimte is erg ruim en biedt daarom de mogelijkheid om er ook bij een regenachtige dag een leuke tijd door te brengen. Wij voorzien gezelschapsspelletjes, strips, tekengerief, speeldiertjes, blokken, babyspeelgoed, kleine tafelvoetbal en schommelpaard. Er zijn zelfs verkleedkleren (helaas enkel voor de kids ;))! In de aanpalende slaapkamer bevindt zich naast het dubbel bed ook een babybed. Een badje, verzorgingskussen en eetstoel hoeven jullie niet mee te brengen, dit is eveneens aanwezig. Is er niets leuks op TV voor de kids? Wij voorzien voldoende DVD's! De kinderen kunnen fijn buiten spelen op het grasperk. Voetballen is echter niet mogelijk omwille van de siertuin. De tuin is volledig omheind zodat de kinderen veilig kunnen ravotten! De go-cart staat al klaar!

Vakantiewoning

Wuytershoef


CONTACTEER ONS


Wuytershoefstraat 11

3650 Dilsen-Stokkem

Limburg - Belgium

   

info@wuytershoef.be


(+32)496542256

Copyright @ All Rights Reserved

designed by Anfra