BELEVING


EEN PARADIJS VOOR FIETSERS EN WANDELAARS

Het Nationale Park Hoge Kempen, natuur in al zijn pracht met maar liefst 440 km aan wandelpaden. De fietser vindt er zijn gading in het Fietsroutenetwerk, de mountainbiker op de 200 km onverharde paden.

Met de retrofietsen en retrotandems die Wuytershoef aanbiedt, kan je de

omgeving op een toffe manier verkennen. Met het picknickgerief  kan je er zelfs een daguitstap van maken! Garantie voor een geslaagde trip! Speciaal voor onze gasten stelden wij enkele bijzondere fietsinspiratieroutes samen en verzamelden deze in de Fietsbox (aanwezig in het huisje). Hiervoor ontvingen we zelfs de FietsRijk Award 2021, uitgereikt door Visit Limburg!

SMAKELIJK!

Vakantie is ook culinair genieten, beentjes onder tafel schuiven en je laten bedienen. Genieten van lekker eten en drinken en van elkaars gezelschap.

TIPS

CULTUUR, ERFGOED EN VAKMANSCHAP

Met handen, hoofd en hart aan de slag met wat de Limburgse bodem te bieden heeft. Een reis naar het verleden met een blik op de toekomst. Waar in 't bronsgroen eikenhout...


TIPS


TIPS VOOR KIDS


FUN FUN FUN

Er zijn maar 12 uur in een dag, veel te weinig om alle leuke dingen in de omgeving te doen! Wij                      maakten alvast een kleine selectie, een garantie op een meer dan geslaagde dag! 


TIPS VOOR JONG EN OUD(ER)


Vakantiewoning Wuytershoef

Wuytershoef


Waar het aangenaam vertoeven is

in alle rust en tussen het groen..

Waar je tijd maakt voor elkaar.

Waar alles mag en niets moet.

Alles op het gemak, geen gehaast.

Een plek waar de vogeltjes fluiten

en de bloemen weelderig bloeien.

Bijna een vakantie"thuis"....