INFO

INBEGREPEN BIJ JULLIE VERBLIJF


  • beperkt verbruik hout in de wintermaanden
  • (normaal) energie- en waterverbruik
  • keukendoeken, vaatdoek, afwas- en wasproduct
  • opgemaakte bedden en badhanddoeken
  • (basispakket) keukenrol, doucheproducten, toiletpapier, koffiefilters, koffiepads, thee, kruiden
  • gebruik BBQ en toebehoren
  • eindschoonmaak (€ 50,00)

BELANGRIJK OM WETEN


Een waarborg van € 300 dient binnen een week na boeking voldaan te zijn, het restbedrag 30 dagen voor aankomst. Indien de woning netjes, zonder schade en in navolging van de algemene voorwaarden wordt achtergelaten, ontvangt u de waarborg binnen de week volledig terug via bankoverschrijving (bij een overschrijving naar een niet-europese bankrekening, vallen de bankkosten ten laste van de gast).


Schoonmaken hoeven gasten van Wuytershoef niet te doen maar ik vraag wel om huis en tuin netjes achter te laten: opruimen, vaatwasser leegmaken, BBQ schoonmaken,... 


Inchecken vanaf 15u00, uitchecken ten laatste om 10u30.

 

Bij annulatie tot 7 dagen voor aankomst houden wij 50% van de totale som in. Bij annulatie binnen de week voor aankomst houden wij 100% van de totale som in. Indien het verblijf omwille van reisverbod/lockdown door COVID niet kan plaatsvinden, dan kan dit kostenloos verplaatst worden naar een andere vrije periode (binnen 1 jaar).

 

Huisdieren en roken zijn niet toegelaten.


Prijzen vanaf € 160/nacht. Verblijf van minstens 2 nachten. Tijdens de Kerst- Paas-, zomervakantie en verlengde weekends minstens 3 nachten. 


Huur retrotandem € 30/verblijf, huur retrofiets € 20/verblijf. Wij voorzien eveneens kinderzitjes en picknickgerief. Huur van de fietsen wordt bij aankomst geregeld.  


Onze privacyverklaring kan je hier raadplegen.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Q.     Wij willen graag onze kleding wassen vooraleer we naar huis gaan. Kan dit?


Dat kan! Voor degenen die dit wensen, staat een wasmachine, droogkast en strijkgerief ter beschikking in een aparte ruimte.Q.     Wij zijn fietsers in hart en nieren en willen graag komen logeren. Welke faciliteiten voorzien jullie voor ons materiaal?


Wij hebben een ruimte in de woning die afgesloten kan worden en die voorzien is van een bredere deur om de fietsen gemakkelijk binnen te plaatsen. Hier is het eveneens mogelijk om electrische fietsen op te laden. Er is eveneens de mogelijkheid om bijvoorbeeld mountainbikes schoon te spuiten. Wuytershoef is door haar ligging de perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fietstochten, zowel in de bossen als op het fietsroutenetwerk.Q.     Wij zijn niet meer zo goed te been. Dienen wij trappen te doen?


Om de woning te betreden is er enkel een opstapje. Binnen zijn alle nodige ruimtes echter op de benedenverdieping: slaapkamer met dubbel bed, badkamer, apart toilet, keuken en leefruimte. Ook in de tuin zijn geen trapjes. Op het verdiep bevinden zich nog 2 slaapkamers.Q.     Wij zijn een jong gezin met 2 kinderen maar zien een beetje op tegen de hele verhuis. Wat voorzien jullie voor de kids?


De slaapkamer voor de kinderen bevindt zich op het eerste verdiep en is voorzien van 2 enkel bedden. Deze ruimte is erg ruim en biedt daarom de mogelijkheid om er ook bij een regenachtige dag een leuke tijd door te brengen. Wij voorzien gezelschapsspelletjes, strips, tekengerief, speeldiertjes, blokken, babyspeelgoed, kleine tafelvoetbal en schommelpaard. Er zijn zelfs verkleedkleren (helaas enkel voor de kids ;))! In de aanpalende slaapkamer bevindt zich naast het dubbel bed ook een babybed. Een badje, verzorgingskussen en eetstoel hoeven jullie niet mee te brengen, dit is eveneens aanwezig. Is er niets leuks op TV voor de kids? Wij voorzien voldoende DVD's! De kinderen kunnen fijn buiten spelen op het grasperk of op het speeltoestel. Voetballen is echter niet mogelijk omwille van de siertuin. De tuin is volledig omheind zodat de kinderen veilig kunnen ravotten! De go-cart staat al klaar!